17/10 2007

STFU

1

‘t Is weer eens nen dag dat ik het gevoel heb dat ik alles en iedereen persoonlijk met zijn koppeke tegen de muur zou willen platdrukken. Van nature ben ik altijd goed gezind en er is weinig wat me daar in kan verstoren. Alleen de essentialz: vrienden, familie, liefde, … kunnen me uit evenwicht brengen omdat dat echt belangrijke dingen zijn. Maar soms blijven  kleine onbelangrijke dingen, zoals werk, zo lang aanslepen en zich herhalen en dan gaat de vulkaan in mij, die dan al lang aan het sudderen is, uitbarsten… Enfin, dat duurt dan meestal een half dagje alvorens ik weer voor rede vatbaar ben! En nu is het weer zover… tijd dus om even mijn diepere ik aan te spreken om mezelf een beetje te relativeren!

Update: Ondertussen heb ik met mezelf even overlegd en ik ben tot de conclusie gekomen dat ik nu gewoon zin heb om slechtgezind te zijn!

in Lifelog

One Response to “STFU”

  • Tja, zoals het gezegde luidt:

    “Temper gets you into trouble. Pride keeps you there”

Leave a Reply