17/10 2007

Girl Geek

2

So I attended the "Girl Geek Dinner": 

Someone who is female and has an interest in technology, particularly computing and new media. Not necessarily technically minded.

Allé, ik had daar dus eigenlijk niet veel te zoeken, ik ben wel geïnteresseerd in al die dingen maar last time I checked was ik geen ‘girl’! Maar op uitnodiging van "the misses", die wel voldoet aan dat profiel, ben ik daar stiekum binnen getrippeld. Ik heb me niet echt gemingled maar het een beetje van een afstand bekeken! Blijkbaar was er bij de start van de avond nog een presentatie van Veerle Pieters, maar die hebben we gemist … Alle chance dat er hier en daar nog wat bekende gezichten waren want voor de rest kwamen er mij niet veel namen/gezichten bekend voor.

En er waren prijzen te winnen: de eerste 5 sms’ers op Clo haar GSM, de organisatrice van "Girl Geek Dinner", kregen een exclusief T-shirt. Ikke kei hard en vooral snel ge-sms-ed om zo voor ‘the misses‘ een exemplaar te bemachtigen!

Enfin, been there, done that … hou zeker www.geekychix.org in het oog, things will happen there!

Update: Bij Mc Cann en Pietel nog wat fotookes en verslagjes

in G33k , Lifelog

2 Responses to “Girl Geek”

Leave a Reply