11/10 2007

Weird Dreams

4

Heb vannacht echt wacko gedroomd. In mijn droom heb ik een nieuw product uitgevonden: een chemische stof die de dichtheid en cohesie van water verhoogd… als je deze stof toevoegd aan water word ze een beetje gelijk sneeuw of plastiscine, je kan het dus kneden, gemakkelijk dragen, waterballetjes maken en naar elkaar gooien. Een toepassing ervan was dat de mensen in Afrika niet met emmers water moeten slepen maar gewoon een beetje van deze substantie aan het water toevoegen en er bv een mat met maken die ze dan oprollen en op hun schouders kunnen dragen. Zo kunnen ze veel meer in één keer vervoeren… De rest van de droom is een beetje vaag maar wel weet ik nog dat ik het de naam VULP, Vloeibare Pulp, had gegeven (nen dikke vette WTF!?).
Waar deze droom vandaan komt – no clue – want interesse in chemie heb ik niet en waar de nood om de arme Afrikaantjes te helpen vandaan komt is me ook niet duidelijk. In elk gaval heb ik geconcludeerd dat mijn onderbewustzijn een pak genialer is dan mij beseffend bewustzijn!
Anywayzzzzz, weird dream!

Update: En nu ik er zo even over nadenk is dat ook gemakkelijk om dingen te drogen en om een beekje over te steken door er gewoon over te lopen. De mogelijkheden zijn legio. Ik ga nu even een tukje doen en proberen de formule te dromen… dan zijn we al een pak verder.

in Lifelog

4 Responses to “Weird Dreams”

 • Geweldige droom zeg. Ik ben een beetje jaloers. Misschien is het een teken dat ge de negerkes echt moet gaan helpen in het verre Afrikaland. Artsen zonder grenzen hebben er binnekort zowaar een nieuwe medewerker bij! Driewerf hoera!!

  de groenten

 • Investeerders zoeken!

 • Highfly said

  Plastic dreams :)
  By Sony had er onlangs ook ene van plasticine gedroomd..
  http://bravia.sony.eu/bravia.html

 • tine said

  lol!
  En wat gebeurt er als je het opeet?

Leave a Reply