7/10 2007

Capital Saturday

0

Heerlijk (herfst)weer vandaag. dan ook maar besloten om nog eens naar "Capital City" te terkken en te zien wat de dag ons zou brengen. Eerst even een toertje gaan doen in de Marollen en een paar omweggetjes gemaakt zodat we mooie pleintjes en straatjes te zien kregen. Ook een paar nifty graffiti’s tegen gekomen.

Na ongeveer een uur te hebben gezworven daar, begon mijn maag zwaar te protesteren tegen het het gebrek aan voedsel, dus wij op zoek naar een een gezellige "quick bite" in de buurt. Ja niks dus hé, ofwel kwamen we op en top restaurantjes tegen waar ge uitgebreid moet gaan tafelen ofwel stonden we in een taverne waar ge juist ne croque uit het vuistje kon eten. Uit armoede zijn we dan maar gaan eten in "Het dagelijks brood". Echt, ik snap niet waarom we niks beters hebben gevonden. Anywayzz, onze zoektocht naar eten heeft ons wel via leuke plekjes gebracht. Tot mijn grote verbazing stond er op het einde van de Marollen een heus skatepark… uit nostalgie daar snel even wat fotos gepakt en wat staan kijken. Veel prutsers maar hier en daar toch nog nen kleinen bengel die mij grote ogen deed trekken.

in Lifelog

Leave a Reply