4/10 2007

Goeie Viral

3

Naar de dokter geweest en heb een Virale Infectie te pakken. Probleem is dat zoiets nooit echt doorbreekt bij mij, dat sleept wat aan, ik voel me ziek maar niet ziek genoeg om thuis te blijven, laat staan in mijn bed te gaan liggen. Dus de voorbije dagen steeds als nen halve zombie door het leven gewandeld. Vanmorgen even getwijfeld om toch maar eens een dagje bed te proberen om eens goed uit te rusten. Maar ik ken mezelf, na een uur heb ik dat gehad en dan ga ik achter mijn laptopje zitten. Dan kan ik dus beter ook gaan werken hé! Van mij mag het even gaan vriezen, dan gaan al die bacillen & bacteriën naar de verdoemmenis.

dipfico vs rotbacillen: 1 – 1 

*BUGGAR*

update: en dan is mijne laptop ook nog gecrashed op’t werk!

in Lifelog

3 Responses to “Goeie Viral”

 • tine said

  bacterieën gaan dan idd naar de verdommenis…
  De meeste allesinds…
  Maar kmoet je terleurstellen, virussen niet!
  En als je een VIRALE infectie hebt ;)

 • Veel beterschap!
  Ik loop ondertussen al een tijdje met een verkoudheid rond…

 • 10y said

  arm kindje! feel better soon dude! x

Leave a Reply