2/10 2007

MUST.HAVE

6

Miljaaaaarde, ik stap net iemand zijn kantoor binnen hier op ‘t werk en wat zie ik daar liggen op zijnen bureau: ne spliksplinternieuwe iPhone. Ik sprong daar natuurlijk als ne kleine op en direct op alle knopkes duwen en scrollen en draaien en prutsten… Conclusie: MUST.HAVE.IT… Nu ik het ding vast heb gehad en werkende heb gezien, ga ik mijn honger niet lang kunnen stillen, desnoods zwem ik naar de UK of USA!! (met een waterdicht zakske, als ik met mijnen iPhone terug moet zwemmen)

*stampend met de voeten op de gond*:
ik wil nen iPhone – ik wil nen iPhone – ik wil nen iPhone – ik wil nen iPhone – ik wil nen iPhone
ik wil nen iPhone – ik wil nen iPhone – ik wil nen iPhone – ik wil nen iPhone – ik wil nen iPhone

in G33k , Lifelog

6 Responses to “MUST.HAVE”

Leave a Reply