30/9 2007

Round Up

1

Gevarieerd weekend achter de rug… zaterdag (na ongeloofelijk diep geslapen te hebben) rustig ontbeten met een uitzicht op een druilige miezerige dag. Via tussenstops her en der toch maar besloten om in het park van Schilde te gaan wandelen. Daar heb ik zoveel rondgelopen met de scouts en vrienden. ‘t Was zeker vier jaar geleden dat ik daar nog eens geweest was. Fijn dus…

‘s Avonds eens gaan koekeloeren in de Cartoons naar de hardste film die ik ooit gezien heb: ‘4 months 3 weeks and 2 days‘ … Ik kan eigenlijk echt niet zeggen of ik die film nu steengoed vond of oerslecht, ‘t is gewoon pure realiteit en wat kan je daar op zeggen?! Go check it out zou ik zo zeggen maar kom achteraf niet mekkeren hé! Vandaag echt genoten van het zalige weer en wat gaan rond toeren in ‘t stad. Wat ik gisteren in de krant zag heb ik vandaag in levende lijven mogen zien op het Theaterplein. Blijkbaar gaan ze dat voor een groot stuk overdekken met en glazen dak! Lijkt met echt cool… en zijn ze er al hard aan het werken:

Voor de rest ben ik héél hard mijn best aan het doen om niet ziek te worden. Ik heb al 2 dagen ne suffe kop en overal spierpijn. ‘t Snot begint zich bovenaan mijne neus zwaar op te stapelen. Ik wil absoluut niet ziek worden:

*Mental Strength* vs *Rot Bacillen* voorlopig 1- 0

in Lifelog

One Response to “Round Up”

  • tine said

    ja, 1Ne van de KULeuven heeft gezegt, dat in de komende 4 weken, op een paar na iedereen een verkoudheid zou krijgen!
    Maaar ik neem weerstandsversterkers en zou er tegen moeten kunnen! ;)

Leave a Reply