27/9 2007

Day Off

1

Vandaag een dagje moeten vrij nemen om naar ‘Bruhhe‘ te karren om te verschijnen voor de politierechtbank omwille van een verkeersovertreding. Ge zit daar dan twee uur te wachten tot het aan uw beurt is om onder het "Zwaard van Damocles" te gaan staan… Enfin, ik moest daar niet staan maar ik was mee voor de suport zullen we maar zeggen. Anyway, ik daar dus zitten luisteren naar al die advocaten en hun pleidooien… soms intriest, soms dikke zever en vooral met véél woorden en poeha. Maar dat liet die rechter niet aan zijn kouwe kleren komen… zelfs de kerel die falliet was gegaan en net had te horen gekregen dat hij kanker had kreeg geen vinger breed toegelegd van de rechter! Life’s a bitch sometimes.

Daar buiten gekomen zijn we dan maar even gaan rondlopen in het Brugse. Schuuun dorpke is het daar, wat winkels binnen en buiten gelopen maar de variatie op hetzelfde thema was een beetje zoek in de mode daar. Dan maar rustig wedergekeerd naar de koekestad. Leuk nieuw plekje ontdekt op ‘t Zuid in de Volkstraat: MO{MADE}:

Alles is dus door de Mo klaargemaakt en ‘t is er lekker en relax zitten. Ideaal om ff ne stop te doen en de innerlijke mens nen opkikker te geven. Verder liggen der boekskes en kranten genoeg om u even literair van de planeet te verwijderen, ook leuk was het vertalend antwerps woordenboek. Decoratie is origineel en strak… Go check it out!

in Lifelog

One Response to “Day Off”

Leave a Reply