25/9 2007

Cook & Book

2

Vanavond verrast geweest door "the Misses" op een etentje in een super orgineel restaurant: Cook & Book in St Lambrechts Woluwe. Als ik het bondig zou omschrijven dan zou ik zeggen dat het een boekenwinkel en resto in één is. Maar dat zou het concept volledig onderdoen. Eten bij Cook & Book is een ware ontdekking voor boeken en gadgets freaks! Het restaurant bestaat uit 9 ruimten rond een plein (Place de temps libre notabene) waar er per kamer een boekenthema en dus ook eet-thema is uitgewerkt en gadgtes en hebbedingetjes daarrond. Zo is er een reis – trendy & art – kookboeken – fantasy – literatuur – and whatever you come up with … it’s there!

Echt, eten daar is een prikkel voor je zintuigen. Wij waren al zo verdiept in het ontdekken en rondneuzen dat we vergeten waren dat we eigenijk kwamen eten en diegene die mij kennen weten dat ik dat niet snel vergeet! Ik zou kunnen schrijven over de eindeloze mooie fotoboeken, de übercoole gadgets die er te vinden zijn, de heerlijke fantasy, … Maar dat zou de werkelijkheid onrecht aandoen, je moet er gewoon naartoe en zelf beleven. Zelfs als je nog nooit een boek hebt gelezen is volgens mij de moeite, want het oogt gewoon "pretty cool", je weet tòòch!! Ik ga der sowieso nog eens een keertje rondsnuffelen … Oh ja, het eten is ook very ok, je zou het bijna vergeten!

in Lifelog

2 Responses to “Cook & Book”

Leave a Reply