23/9 2007

Moviesnacks: The Bubble

0

Gisteren in de Cartoons naar The Bubble gaan kijken. Deze begint een beetje als een ordinaire en luchtige film met weinig inhoud… maar net op het punt dat je jezelf afvraagt of je dit wel aankan begint de film een serieuze wending te nemen…! Het verhaal betreft 2 joodse homo’s en hun vriendin. Eén van hen heeft gewerkt aan de checkpoint in Tel Aviv en is op slag verliefd geworden op en Palestijn …. U kan zich al voorstellen wat voor complicaties dit met zich meebrengt Homo zijn en verliefd op een Palestijn. Voor een Jood valt dat nog mee maar voor een Palestijn … Deze film heeft mij vanaf de 10e minuut meegesleept tot het einde 1u en 50 minuten later. Soms chockerend, intieme sex tussen 2 mannen, luchtige conversaties afwisselend met harde realiteit, verrassende wendingen, sterke acteerprestaties… kortom een dijk van een film! De titel is uitstekend gekozen, The Bubble: Een luchtige leven in een harde realiteit. Niet twijfelen, gaan zien! Weinig concrete info over gevonden over deze film maar hier wat info en wat over de maker: Eytan Fox

En op Youtube hebben we nog een trailer gevonden:
 
YouTube Preview Image

Leave a Reply