23/9 2007

el weekend con sol

0

Heerlijk toch dit weekend! Le soleil était là, tijd om de zonnebril van onder het stof te halen, buiten ontbijten, de fiets op ‘t stad in, cruisen, kuieren, shoppen, eten, … hàààààà astublief, smijt er eens een nazomerke van jewelste tegen aan. Ik zal voor de rest van ‘t jaar heel braaf zijn! Spijtig dat het maar voor twee dagen is want morgen is het weer "koud & nat" maar des te meer hebben we er van kunnen profiteren! Zondag met de fiets door door "Autovrij Antwerpen" gecruised. Eigenlijk is het gewoon practischer wanneer er wel auto’s zijn want nu moet je tussen de voetgangers zwalpen met het stalen ros en dat is niet optimaal (voor hen). Op de Vrijdagmarkt waren ze weer brol & kitch aan het verkopen heerlijk om daar door te snuffelen… 

Anywayzzz, een heerlijke dag buiten om de batterijkes op te laden voor de week, I love it!

in Lifelog

Leave a Reply