20/9 2007

Congo River

1

Gisteren een prachtige reportage gezien op Canvas: Congo River. Echt een van de beste reportages die ik gezien heb de laatste tijd. Zo een prachtige beelden van Congo, dit in combinatie met het beeld van een troep mensen die op hun dooie gemak met 4 duwaken aaneengebonden de rivier afreizen om op hun bestemming te geraken. Tijd speelt daar weinig rol, dus alles loopt op ene gezapig tempo. Zingende mensen, tussen geiten en varkens, spelende kinderen, … een fantastisch sfeerbeeld! Dat het niet allemaal rozegeur en maneschijn is daar weet iedereen. Maar ik heb nog nooit mensen zoveel zien lachen, dansen, zingen terwijl ze eigenlijk niets hebben.

Geluk, veel heb je er niet voor nodig! It’s a state of mind!!!

in Opinion , Stuff

One Response to “Congo River”

  • Ik heb gisteren een docu gezien over Progeria. Die over de Congo River heb ik dus gemist :S

Leave a Reply