17/9 2007

WTF-verkeersborden

5

Ik denk dat ik nog eens een theoretisch rijexamen moet gaan afleggen want deze twee borden kan ik voor gene meter plaatsen:

Ze bevonden zich beiden naast een parkeerplaats voor gehandicapten. Dus dat kan het al niet zijn… echt ik heb er mijn hoofd al over gebroken maar ik kan niet tot één zinnig iets komen waarvoor die borden kunnen staan. Slechte iconografen hoor die dat hebben bedacht! Anywayzzzzz, als u weet wat het wilt zeggen pls lemme know!

Misschien niet onbelangrijk maar ‘t waren parkeerplaatsen voor de ingang van een kerk…

in Lifelog , Stuff

5 Responses to “WTF-verkeersborden”

 • Ik doe een gokje: de eerste is voor mensen die seks hebben op de achterbank, de tweede voor toekomstige moeders.

  Vraag me niet hoe ik er bij kom… ;)

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  LOL, idd maar ‘t waren parkeerplaatsen voor een kerk…

 • Dat zijn borden gemaakt door priesters die juist een champignonnenfeestje hebben gehad (vandaar de kleuren), op de tweede foto staat de champignon zelfs nog afgebeeld. Het heeft iets te maken met leveranciers voor eigen kweek.

 • Hey nico.. mijn visie: 1 is voor moeders met kinderen.(kinderwagen)(wel zo’n design kinderwagen). en de andere is voor zwangere vrouwen…(maar dan hebben ze wel hele rare zwangere vrouwen daan.. misschien zijn ze gescrambeld :) )

 • Volgens mij hebben ze die borden daar gezet om de pipo’s te filmen die daar eerst een half uur voorstaan met een gelaatsuitdrukking sterk gelijkend op die van ne chimpansee, het dan terug aftrappen om dan een kwartier later terug te komen om der vastberaden een foto van te pakken.

Leave a Reply