16/9 2007

Zondagskrant

7

Allookes, ik sta in de krant! En niet als weekend ongeval, ook niet als marginaal van de week, … maar wel voor een stuk van de school waar ik mijn kennis heb vergaard. De foto is afzichtelijk, ik zie er uit alsof ik persoonlijk kan navertellen hoe de uranium kern in Tschernobyl is gesmolten. Maar ja, zo zie ik er nu éénmaal uit hé! 

in Lifelog

7 Responses to “Zondagskrant”

 • Nice!

 • Nu net dat ik niet naar de bakker ga dit weekend ( waren onderweg naar zee ), staat ge in de gazet ;)

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Ik zal ‘t aankondigen in ‘t vervolg :-)

 • kwist ni da gij PM B2B waart hier ;p

 • k zou heel hard willen lachen, maar ga het maar ni doen want deze zondag kom ik er ook in met mijne kop! ai caramba! nu kan ik straks al wel aan de fotograaf zeggen dat ik er ni wil uitzien alsof ik rechtstreeks van tsjernobyl kom, zoals dieje van vorige week :-)

 • Da van die Tsjernobyl valt wel best mee, maar ik ben wel geschrokken van Scarlet én B2B bij Scarlet ;)
  Groetjes aan Gilbert.

 • Dimus said

  Dude, lullig dat ze je mugshot ook in de krant gebruikt hebben… ;-)

Leave a Reply