15/9 2007

Een simpele Boom

2

Weet je waarom ik het zo heerlijk vind om langs mijn ouders te gaan? Ja natuurlijk voor mijn ouders weer te zien maar ook nog voor de bomen! De bomen bij mijn ouders en op weg naar mijn ouders die zijn gewoonweg heerlijk! Daar schijnt de zon zo heerlijk op en door… En in de tuin bij mijn ouders staan een aantal bomen van waaronder ik menig woelig moment van mijn jeugd heb gespendeerd turend in de kruin of juist er door…

En nee, ik ben geen "Tree Hugger" of één of andere vreemde druïde. Ik hou gewoon van bomen omdat ze rust, evenwicht en gezondheid uitstralen. Ik kan uren onder een boom liggen en staren naar de bladeren en de lucht… Is ontzettend ontspannend… free entertainement and relaxation from Mother Nature!
En sinds een paar jaar hebben we ook een familie eekhoorns in de tuin leven. Echt grappig als je die van de ene boom naar de andere ziet springen. Om ze even later weer zien terug rennen met een joekel van een not in hun bek… ûber grappig die beestjes! Ik heb ze vandaag een 4-tal keer gezien maar telkens te laat om een fotooke te snappen. Ze zijn rap, those squirrels!

in Lifelog

2 Responses to “Een simpele Boom”

  • Ik hou ook van bomen. En van de eekhoorntjes die er in rondkruipen.

  • Ge zou da nochtans eens moeten doen, een tree huggen…Echt een geweldig gevoel! Vooral als ge al wa jeneverkes op hebt!

Leave a Reply