11/9 2007

dot Mac

2

Een tijdje geleden heb ik me een abonnement aangeschaft op .mac. Omdat ik me nogal een beetje kan laten meeslepen door het hele Apple gebeuren ben ik hier ook een beetje impulsief op ingegaan. Snel had ik door de mogelijkheden gelopen… websites, blog, photoalbum, groups (wtf needs a group?), mail, … Maar na een paar dagen wat prutsen en spelen ben ik tot drie conclusies gekomen.

  1. Alles wat .mac aanbiedt heb ik al elders en met veel meer mogelijkheden: Flickr – WordPress – gMail – …
  2. Alles is gerelateerd aan hun iLife software die je enkel vanop je lokale mac kan gebruiken. En als er iets is dat ik haat is dat ik gebonden ben aan een lokatie om iets online te zwieren. Plus dat je voor de laatste versie van .mac ook nog eens de nieuwste versie van iLife moet kopen aan de vriendschappelijke prijs van 79 Europese Rijksdaalders. En als er nog iets is wat ik haat dan is het iets kopen en niet alle functies beschikbaar hebben.
  3. Ik heb voor 100€ 10gig aan online storage gehuurd voor 1 jaar. Meer ben ik er niet met…

Apple heeft dus een beetje tegen mijn schenen gestampt met hun .mac. Ok ‘t is ook allemaal een beetje mijn schuld omdat ik nu eenmaal een impulsieve koper ben, maar dan nog…

Voor de rest alleen maar liefde en begeerte voor Mac telgen. Maar in een hele mand zit altijd één rotte Apple hé (heb je’ m…)
in G33k , Opinion , Stuff

2 Responses to “dot Mac”

Leave a Reply