9/9 2007

Moviesnacks

3

Gisteren na het verjaardagsfeestje van mijn petekindje Jules, nog rap een filmke gaan huren: The last King of Scotland. Ik dacht eigenlijk dat het een soort kolder film was over een een Afrikaans land dat naar het voorbeeld van Schotland wou leven ofzo. Maar niets is minder waar. Dit is een redelijk harde en realistische film over het regime in Oeganda… Er wordt niet veel aan actie of politiek gelul verspild, het is een opeenstapeling van feiten waarbij je als kijker zelf maar je conclusies moet trekken…. Veel ga ik er niet over vertellen kijk zelf maar!

in Stuff

3 Responses to “Moviesnacks”

  • Ik heb die film ook gezien. Dat is een hele goeie film. Alleen spijtig dat ik hem wat teveel toegespitst op die schotse dokter vond en te weinig werd uitgelegd wat er in het hoofd van die dictator afspeelde. Maar dan was de film misschien veel te hard geworden ofzo

  • dipfico
    Twitter: dipfico
    said

    Inderdaad, maar dat vond ik nu ook net wel weer cool dat het niet uit zijn “point of view” getoond werd…

  • Goei filmke, vorige week ook gezien.

Leave a Reply