9/9 2007

Life is …

10

fuckin’ unfair!!! Ben al een paar dagen gestopt met roken en dat vraagt enorm veel wilskracht om op een routine-moment niet naar een peuk te grijpen. Dus ik heel hard op mijn tanden bijten, vooral dit weekend maar blijkbaar heb ik dus wel constant honger en het nadeel daarbij was dat wij dit weekend twee bbq’s hadden. Ik zal even opsommen wat er dit weekend via mijn mond naar mijn maag is geduwd: 6 worsten, 3 hamburgers, een stuk varkensvlees zo groot als mijn vuist, 5 eieren, nen berg groenten, een glas mayonaise, een half glas cocktail saus, twee grote stukken taart, … en de rest.. . Dus ik kom daarnet thuis en voel mij zo opgeblazen als een ballon. Ik kijk in de spiel en zie echt ineens weer een pens onder mijn borstkas uitpuilen. En instant bui van slechtgezindheid ontsproot zich uit mijn hersenen. ‘t Is toch klote dat als ge stopt met roken dat je jezelf niet even kan laten gaan op en ander vlak zonder daar voor te moeten boeten. Maar NEEN! … stoppen met roken betekent niet alleen karakter hebben om niet te roken maar stoppen met roken betekent ook het karakter hebben om niet plaatsvervangend om de vijf seconden iets in je bek te pleuren omdat je zo ‘n zin hebt om te roken. Miljaarde!!!!!!!! Maar we blijven volhouden…

10 Responses to “Life is …”

 • Gewoon blijven bewegen, niets aan de hand!

 • arno said

  LET OP!!! Ik was 35 kilo te laat… haha… niet snoepen!

 • Renegade said

  good luck!

 • Ik leef met u mee, kwou opsommen wat ik allemaal heb gegeten vant weekend maar die comment box was hier te klein

 • Ben nu 10 maand gestopt en heb geen vervangmiddelen niet meer nodig.

 • Renegade said

  @ -db- : gestopt met roken?

 • waarom vergeet iedereen steeds dat je even goed een wortel, een appel, noten, aardbeien… in je mond kan steken ipv al die vettige brol????
  komaan dude, naar de groentenwinkel! en sporten hé gast, kom in het mosselclubhuis maar eens een cursus hoela-hoepen volgen, héél goed voor de taille en de buik! olé!

 • @ Renegade : poging tot maar ni echt goe aant lukken als ik echt heel eerlijk moet zijn, volgens mij ist mijnen tijd nog ni ;)

  @ 10y : vreemd genoeg smijten ze hier op den bureau twixen, marsen, snickersen en galaksen naar uwe kop, maar in de verste verte is hier geen stuk fruit te bespeuren..

 • *Kommer en kwel* Sebiet zijn in het mosselhuis ook al die kant-en-klare repen verwijderd door eten waar je minstens een mes voor nodig hebt.

  Dieettip van Norah: je mag alles eten wat je niet met je handen kan eten.

 • Wat ben ik trots op je!!!
  blijven volhouden…
  Dan zul je ook de voordelen weer ontdekken!

Leave a Reply