6/9 2007

Zondagskrant

3

Hahahaha, ik verschijn in de zondagskrant op 16 september. Ze belden mij vorige week op van de avondsschol met de vraag of ik voor een soort advertorial wou poseren en mijn verhaal een beetje wou vertellen. Tuurlijk wil ik dat doen! Enerzijds omdat ik mij gevleid voelde maar anderzijds ook omdat ik 100% achter die avondschool sta.  Ik heb er bloed – zweet – tranen gehuild maar het heeft me veel bijgeleerd: persoonlijk als professioneel. Ik zou het aan iedereen aanraden die wil bijstuderen.

Enfin, bekijk het zelf maar eens op hun website. En ik kijk ondertussen uit naar de Zondagskrant van 16 september om mijn smoelwerk in de krant te zien!

in Lifelog

3 Responses to “Zondagskrant”

  • Renegade said

    Vergeet den autoroute du travail niet te vermelden!

  • 10y said

    ow maai god, die school ken ik precies van ergens…. maar zou je ni beter schrijven zweet, tranen en eum… veel pintjes??? daar past trouwens uw AvondSCHOL ook wel beter bij ;-)

  • Nog zes nachtjes slapen, spanneeeend! ;p

Leave a Reply