3/9 2007

Tha Round Up

1

Getver, het weekje vakantie zit er al op. Morgen terug koudweg in de file gaan staan. Maar ach, het hoort er gewoon bij en na een dagje werken ben je weer helemaal mee in den drive. Ook al was het kort, we hebben er toch ontzettend van genoten. Eigenlijk zijn we nu pas helemaal gewend aan ons nieuwe leventje en het liefst van al zouden we er nog een weekje aan breien… maar dat gaat niet. So movin’ on… In ieder geval kunnen we al langer in bed liggen want door de nieuwe locatie sparen we 20 min uit om op ‘den autoroute du travail‘ te geraken, toe maar! Want ‘s ochtends zijn minuten kostbaar!!
Anywayzz, verder is het appartement volledig hoe wij het zagen. Der is slechts één minpuntje: over ons is een fitness ruimte en daar worden om het uur step en fitness lessen  gegeven voor koeien en andere kuddebeesten die niet buiten durven sporten. Op zich stoort dat niet ware het niet dat de lesgeefster om de 30 seconden gigantisch hard whoeeeeeeee roept, alsof ze een mega grote komkommer onverwachts in haar… nou ja u begrijpt het wel! Maar dat nemen we er met een glimlach bij, het weegt niet op tegen alle pluspunten. En het belangrijkste van al is dat het een plek is waar we echt tot rust kunnen komen… dat is de essentie!

in Lifelog

One Response to “Tha Round Up”

Leave a Reply