2/9 2007

Laundry day

3

Gisteren uit nieuwsgierigheid eens gaan piepen op Laundry Day op ‘t Eilandje. Veel beats, veel (jong) volk en het terrein groeit precies elk jaar weer wat meer. Nu was er een domein afgezet van aan de Londenbrug tot aan het Kattendijkdok, ge kon daar dus al stevig in verloren lopen. Ik blijf erbij dat ik het nog steeds geweldig vind om daar een beetje rond te lopen maar de ervaring vergeleken met een aantal jaren geleden in de Kammenstraat is wel helemaal anders. Dat ligt waarschijnlijk aan mij omdat ik binnen een maand of twee de  kaap van de 30 ga passeren of aan het feit dat de gezelligheid van de kleine straatjes van Antwerpen centrum véél meer charme boden.

Anywayzzz, we zijn alle podia even gaan bekijken en daar waar ik het meeste mijn ogen heb uitgekeken was aan de Hardcore stage. Ik heb wel enige vorm van sympathie voor vette bassen aan een hoog bpm maar na een kwartier daar te hebben gestaan had ik er toch mijnen buik vol van. Verder wandelend tussen het hoge oestrogeen en testosteron gehalte van de aanwezige pubers besloten we toch maar om ons schup af te kuisen. Als ze volgend jaar weer 10 euro inkom vragen dan zien ze mij daar niet meer…

in Lifelog

3 Responses to “Laundry day”

  • Ik las in de krant dat je daar ook met 2de hands-pc’s kon gooien :)

  • Ik vond het wel plezant, ge komt er altij vollek tegen da ge al lang nimmer gezien hebt eh :)

  • Kim said

    Ik vond het géweldig weeral, check http://mosselclubbabes.wordpress.com voor een volledig positief (schrale) verslag ihihihihihi!!! :( nog een jaar wachten voor volgende editie…O ja, en een voorbereid vrouw is er twee waard –> kaartje op voorhand kopen = 5 euro, dank u voor de te late tip tante Kim!

Leave a Reply