31/8 2007

Finders Friday

0

Zo nu is het vrijdag avond en het weekje verlof zit er bijna op. Ongeloofelijk genoten van de vrije tijd, tha crib en elkaar. Wel nog het één en ander moeten doen: opkuisen op het oude appartement, van jut naar jaar rijden en uiteindelijk mijn allerlaatste bezittingen bijeen gaan sprokkelen. Grappig want die dingen zitten al meer dan twee jaar in dozen her en der in het land te wachten totdat hun baasje ze waardig genoeg acht om weer in huis te halen. Vandaag was dus die dag en ik heb toch het één en ander terug gevonden oa mijn foto’s van Sri Lanka die ik dan ook direct online heb geflickrt. ‘t Was echt heerlijk om daar nog eens door te grasduinen en weg te dromen. Verder nog ongeloofelijk veel prullen waar ik ondertussen de helft al van in de vuilbak heb gezwierd… Alleen de essetials staan weer waar ze moeten staan. Daar is onder andere nen trol (meer daarover hier) bij die ik jaren geleden van Noorwegen heb meegenomen en redelijk gehecht aan ben, tot grote ergenis van the misses die hem afschuwelijk vindt. Maar de mantel der liefde heeft gewonnen en hij heeft een plaatske in ons rariteiten kabinet gekregen, ikke blij én omdat hij niet direct in het zicht staat, de misses ook blij!

Wat er voor de rest van het weekend op programma staat weet ik nog niet, morgen zeker even gaan piepen op Laundry Day en verder zien we het wel wat de dag/nacht brengt

in Lifelog

Leave a Reply