28/8 2007

Leonardo da Koekelberg

3

Vandaag met de pretraket naar Brussel gereden om de tentoonstelling over Leonardo Da Vinci te gaan bekijken in de Baseliek van Koekelberg. Eerst en vooral was ik nog nooit in de Baseliek geweest: dat is nu eens een grote kerk sé. Volgens het grote internet de vijfde grootste kerk ter wereld (kerk hé, geen kathedraal) Anywayzzz, mooie tentoonstelling over de verschillende aspecten die Da Vinci gedurende zijn leven heeft bestudeerd… en man dat is veel! De meeste mensen blinken uit in één aspect: schilderkunst, beeldhouwkunst, anatomie, dynamica, etc… maar deze ondertussen – tot stof gekeerde rakker – had ze allemaal onder de knie! Je loopt dus door verschillende zalen waar je allemaal realisaties van hem ziet! Impressive en zeker de moeite om eens te gaan bezichtigen. Helaas mochten er binnen geen foto’s getrokken worden en voor één keer heb ik me daar aan gehouden!

in Lifelog

3 Responses to “Leonardo da Koekelberg”

 • jammer van die foto’s, want ik had ze wel graag gezien!:)

 • -db- said

  Ik blink ook uit in meerdere aspecten zuh !! Eten, drinken, slapen, milkshakes maken, eten, fauten typen en nog veel meer!

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  das waar boudros en ik bewonder u daarvoor maar spijtig dat de rest van de mensheid u kunnen niet inziet!

Leave a Reply