27/8 2007

F.I.N.A.L.L.Y

1

Eindelijk, de eerste post vanop de nieuwe crib op het terrasje nogwel. Het heeft nog aardig wat trek en zwoegwerk gekost om alles op te hangen, recht te zetten en uit te pakken. Maar uiteindelijk zitten we in een "super-de-luxe" ingericht appartement met alles der op en der aan. Niet normaal dat we dat van scratch hebben gearrangeerd op 6 weken tijd. De eerste twee dagen dat we hier zaten was ik bijzonder onrustig, ik had constant het gevoel dat ik me met iets nuttigs moest bezig houden en liep dus constant met ne schroevendraaier, een boor, of weet ik veel wat over en weer. Uiteindelijk dan toch maar (onder lichte dwang) besloten dat het tijd was om gewoon op mijn poep te gaan zitten en een beetje te genieten van al dat nieuwe. In de zon op het terras een boekje lezen en in ‘t slaap vallen, filmpke zien, koken, en nog vanalles anders… De trend is gezet voor de rest van de week vakantie. Morgen heb ik van de "misses" een klein verzorgkuurtje kadoo gekregen… ben eens benieuwd wat dat gaat geven. En we zijn terug aangesloten op "het grote internet" dus mezelf kan zichzelf weer op ‘t net smijten!

in Lifelog

One Response to “F.I.N.A.L.L.Y”

  • Allez proficiat !!
    Een nieuwe plaats om u op uw gemak te voelen is altijd nice.

Leave a Reply