26/8 2007

Razorhead II

4

De beste manier om iets te leren is al doende, dat heb ik dit weekend maar weer eens in levende lijve ondervonden. Sinds mijn zéér kort haar heb ik ontdekt dat haar echt wel gigantisch snel groeit. Duuuus ben ik maar snel een tondeuze gaan kopen. Onder het motto al doende leren pakte ik dat ding dus vast bekeek het even en zette het dus boven mijn ogen in mijn haar en deed één vloeiende beweging naar achter… en direct zag ik dat er een kleine vergissing was gemaakt want er manifesteerde zich een bijna kale streep van mijn voorhoofd tot het midden van mijn hersenpan.Razoread II Blijkbaar stond dat ding stond dus in stand één, uno, un… stand één wil dus zeggen: "kaal maar dan ook weer net niet". Ik dat ding dus dan maar in stand twee gezet en zoveel moegelijk de schade te verbergen. Enfin, men zou hier dus vanalles uit geleerd moeten hebben. Maar neen hoor, ik heb eens goed gelachen…

in Lifelog

4 Responses to “Razorhead II”

 • Renegade said

  he
  een hans van temsche lookalike

 • In de tijd dat mijn moeder nog met de tondeuse over vaders haar ging, hebben ze een keer hetzelfde voorgehad. Sindsdien brak de tijd aan van ‘Kapster Mirthe’ ;)

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  en wat zijn u tarieven?

 • Renegade said

  uW tarieven!!!!
  raaghh

Leave a Reply