22/8 2007

T minus 2

4

Hèhè nog twee dagen en the misses and me hebben 10 dagen verlof. En "on top of that" trekken we morgenavond officieel in onze nieuwe crib.

Na een maand van 7 op 7 schilderen, plamuren, boren, plakken, kuisen, sleuren, meten, koffiekes drinken, rondrijden, dromen, vol ongeduld zijn, opheffen, vijzen, kloppen, uiteenvijzen, ineenzetten, Ikea, verfwinkel, vloeken, Gamma, Brico, junkfood, een lamp van ons moeder laten vallen, smossen met de verf, weinig slapen, moe in de file staan, op en neer gaan in de lift, zweten, … en weet ik veel wat nog allemaal, is het eindelijk zover.

De basics staan waar ze moeten staan de rest vullen we later wel aan naar goesting en smaak. We komen in elk geval al niks te kort. Waarom we dit allemaal tussendoor hebben gedaan? Om in onze week verlof vollop te kunnen genieten van de nieuwe stek & omgeving en elkaar. Ik ben nog nooit zo blij geweest met kleine dingen: licht in de garage deed me gisteren glunderen (na dat ik 2 keer na elkaar 220 volt door mijn lijf had gekregen), een luxaflexke dat op en neer gaat, kleureke tegen de muur, gordijnen die ophangen, een tafeltje op het terras, Fatboy in de living. Wat ook leuk is om terug mijn eigen spullen weer eens rond mij te hebben. Sinds ik naar Nederland vertrokken was stond het meeste van mijn spullen in een schuur ergens ten velde in Broechem en nu komen die stillekes aan weer mijn kant op… en ik ben er blij om!
- Zwaar aan het aftellen!! -

in Lifelog

4 Responses to “T minus 2”

Leave a Reply