16/8 2007

Streetlife

8

Gisterenavond was het bij ons in de straat vollenbak animo. Omstreeks half negen hoorden wij een geroep en getier van jewelste drie verdiepen lager op straat. Midden op straat stond een koppel gigantisch ruzie te maken. Brullen – tieren – hysterisch gekrijs – … heel het register werd open getrokken. Uiteindelijk begon die vrouw op de man te slagen en uiteindelijk sloeg die man iets of wat terug… Heel intriest eigenlijk. En ik heb me 100 keer afgevraagd of ik niet naar beneden moest lopen om het trek en duw-werk te doen stoppen. Maar waar moei ik mij dan mee. Moest het echt uit de hand gelopen zijn had ik wel ingegrepen maar nu ja… waar ligt de grens! Het is geeïndigd met zij die snikkend wegreed en hij die nog een deuk in de koffer stampte…

Een uurtje later hingen wij weer "toevallig" uit het raam en we zagen twee Chinezen met hopen zakken sleuren. Ik zei nog: "ik wil wel eens weten welke GB der nu nog open is". Ze draaiden het hoekje om en 2 minuten later waren ze er weer. Mijn madam zei dat ze aan het sluikstorten waren, dus wij nog even uit het raam blijven hangen terwijl ze de straat weer uitliepen. Af en toe kuchten we eens en dan keken ze paranoïde om. 3 minuten later waren ze daar weer met een verse lading zakken en weer speelde hetzelfde verhaaltje zich af… Bleek dus dat die effectief aan het skluikstorten waren…

Vorige week zag ik nog ne kerel bij ons parkeren om op het pleintje achter de hoek zijn "stuff" te gaan halen 

Nu snap ik dus waarom die oudjes zo vaak achter hun raam naar buiten zitten te kijken, das gewoon ne reality-show op zich. Ik ga da later ook doen!! 

Bijpasssend deuntje:

 
YouTube Preview Image 
in Lifelog

8 Responses to “Streetlife”

 • Ex-Roomie said

  Oh my god !
  Waar zijde gij gaan wonen ?
  :-)

 • Dat is daar precies de bronx :)

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  ;-) Binnen een weekje verhuizen we dus …

 • Renegade said

  Heu Dip.
  Enig idee wat ze ginder vragen vr ‘stuff’? :p

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Ben ff gaan horen… ze willen niks meer verkopen aan u! Ge zijt ne slechten betaler naar ‘t schijnt :-D

 • Renegade said

  Dan moet ik weer bij u komen mr gij zijt te duur :p

 • en was er geen blauw op straat te bespeuren?:)

 • Wa blauwe plekken misschien. bij die geburen…

Leave a Reply