15/8 2007

Amélie is gedoopt

0

Vandaag is mijn petekindje Amélie gedoopt. Aangezien ik dit ook nog nooit bewust heb megemaakt vond ik het allemaal best wel spannend. De lokatie was Abdij ‘t Park in Heverlee, een ongeloofelijk mooie locatie. De priester van dienst was al ver over zijn houdbaarheidsdatum maar dat bracht alleen maar meer charme aan het geheel. Af en toe gooide hij er een poeierdroge opmerking tussen (misschien was het wel om te zien of zijn publiek nog bij de les was…). Enfin, mooie verhaaltjes voorgelezen, symboliek, etc… en ‘t duurde niet eindeloos lang… zo hebben we het graag! En Amélie heeft zich flink gehouden, alleen bij het dopen zelf zijn er traantjes gevloeid maar ik zou ook niet blij zijn als ze water over mijne kop gieten en dan wat rare woorden brabbelen…

Achteraf lekkere taart gegeten… 3,5 stukken Nijntjes taart, daar gaat de peter van tegen de vlakte!!! En zoals gezegd een übervette nijntje-zetel kado gedaan en ne gigantische zandbak (gezien vanuit Amélie’s perspectief dan toch)!

in Lifelog

Leave a Reply