14/8 2007

Pimp tha Crib

0

Dit weekend (gisteren verlof dus voor mij is het maandag) stevig de armkes uit de mouwen gestoken en vollenbak in het appartement gevlogen. Meer bepaals ge-’kastomized‘… vrijdag in IKEA nen berg kasten gaan kopen die ze zaterdagavond zijn komen leveren. Vrolijk zwierden die mannen een stuk of tien pakketen voor de deur die wij dan eigenhandig naar het tweede verdiep mochten sleuren: +- 90 kilo per pakket en 2m36 lang.  De lift, helaas, kon het grote geweld niet aan dus de trap was de enigste optie. Na veel zweet, sleur en zwoeg werk, nen onderbuur die doodleuk even komt kijken wat de herrie op de gang is dan wat domweg staat te geelogen op hoe hard wij aan het sukkelen zijn… zijn de kasten in ontbonden staat toch boven geraakt. En dan moest die troep nog eens ineen geduwd worden… ook ettelijke uurtjes aan versleten. Maar het resultaat is meer dan bevredigend! Wij happy… nu nog genoeg kleren vinden om der in te proppen… ‘t Begint er allemaal al mooi op te lijken aldaar in de nieuwe crib! Nog een paar keer slapen en we kunnen er defintief intrekken… Hoezee!!!

Trouwens een leuke viral van Ikea!

in Lifelog

Leave a Reply