10/8 2007

The sun is shining

4

Oh my God Finally, het is vrijdag! TGIF is nog nooit meer op zijn plaats geweest als vandaag. ‘t Begin van de week was echt een nachtmerrie. Ik raakte niet uitgeslapen met het gevolg dat ik zo moe als een kip was die niet op stok mocht. Het gevolg daarvan is dat ik zo geïrriteerd als iets rondliep. En alles en iedereen die in mijn buurt kwam moest het ontgelden. Maar ondertussen heb ik weer ettelijke uurtjes kunnen bijslapen en mijn goede humeur is weer omnipresent! Ik ben dus weer vollenbak in form… goedgezind zijn is zóóóóóó veel fijner! Geen pieken zonder dalen zullen we maar zeggen!

in Lifelog

4 Responses to “The sun is shining”

 • ‘zo moe als een kip was die niet op stok mocht’ :-)

 • 10y said

  idd… ligt het aan mij of kan je dit dubbel interpreteren????

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  LOL, nee zo bedoelde ik het dus niet :-)

 • alexis (ollander) said

  wat ben je toch een fijne vent!! mooi verhaal weer!!

Leave a Reply