5/8 2007

Tha weekend round up

0

Holy Moly, ik had voor mezelf even uitgerekend dat als we al het schilderwerk zelf willen doen in het appartement dan zouden we daar ongeveer 2,5 weken voor nodig moeten hebben. Maar ‘t is wel even anders uitgedraaid. Via de "Parents United Front", of kortweg PUF, hebben we klus in 2,5 D.A.G.E.N gefixt. Primer, grondlaag en dekkende laag, they’re all smashed against the wall!! Drie kleurtjes gebruikt: wit – blauw – groen. Weinig akkefietjes gehad, buiten dat ik 2 liter witte verf over de nieuwe grijze koelkast heb gegoten … narf Mooi effect hoor. Moe maar voldaan en ontzettend dankbaar voor de hulp kunnen we nu stillekes beginnen verhuizen!

Verder vrijdag nog eens een filmke gaan zien in Metropolis: Zodiac. Over de tienjarige zoektocht naar een seriemoordenaar en dit gedurende 158 min… maar op geen enkel moment denk je daar aan. Boeiend en spannend tot de laatste minuut! Go check it out!
En nu ga ik crashen in de zetel…

in Lifelog

Leave a Reply