27/7 2007

OLT & AA

1

Gisterenavond naar ‘t Rivierenhof afgezakt om naar Alex Agnew te gaan zien. Voorprogramma was Sammy Deburggraeve, deze man omschrijft zichzelf als: een ongepolijst performer, anarchist, dichter, pianist, cabaretier en stand-upper, … Tja als je zoveel opties hebt dan kan het onmogelijk zijn dat je in alles uitblinkt. Als komiek vond ik hem vulgair en laag bij de grond… wel een enorm mooie stem, misschien moet hij zich daar dan maar op focussen.  Het weer hield zich als het zwaard van Damocles boven het publiek en tijdens zijn laatste liedje brak de hel los boven het publiek, de regen viel met bakken uit de hemel! Blijkbaar deelden de weergoden mijn mening.
Alex Agnew stond er weer als een onverzettelijke rots met een stem als donderslag. Goeie show en ongeloofelijk hard gegierd… hij rammelde niet zijn script af maar freewheelde een beetje door zijn eigen repertoire en speelde in op het publiek. Blij dat ik op het laatste toch nog ticketjes op de kop heb kunnen tikken… En een lokatie als ‘t Openluchttheater in het Rivierenhof blijft gewoon nen topper.
Voor diegene die Alex Agnew niet zo goed kennen: Kijkt u hier dan even!

in Lifelog

One Response to “OLT & AA”

  • Kim said

    Oh oh, ik wou ook nog gaan zien maar uiteindelijk niet meer aan (gratis) kaarten geraakt. En de Sammy, tja, hij heeft zijn dagen (halve en finale supertalent) maar een beetje nen te dikke nek en te gore praat. Ik zal der nog is mee gaan klappen :)

Leave a Reply