24/7 2007

QuickSearch

1

Ik gebruik al een tijdje op mijne Mac Quicksilver om docs terug te vinden en app’s te launchen. Een simpele key-combo, ctrl – S in mijn geval, opent een mooi schermpje dat direct alle mogelijke resultaten weergeeft op je zoekterm. Maar je kan er nog meer met: snel mailen naar een contact, FTP’en, …. Ik kan gewoon niet meer zonder dat ding!

Quicksilver for MAC

Nu kwam ik vandaag voor Windows een gelijkaardig hebbedingetje tegen en ik moet toegeven dat het ook naar behoren werkt. Het kind luistert naar de naam LAUNCHY. Uiteraard heeft het niet zoveel mogelijkheden als QUICKSILVER maar het komt aardig in de buurt. For all you windows users: a nifty application. Simpel alt-spacbar drukken en het zoekscherm tovert zichzelf tevoorschijn:


Launchy for Windows

in G33k , Stuff

One Response to “QuickSearch”

  • Ex-Roomie said

    Indeed man ! Quite nifty !
    Wa zou ik toch doen zonder u ?

    Wel even de adding types aanpassen,
    want van origine zitten er nie echt veel in …

Leave a Reply