20/7 2007

TGIF

1

Voila, werkweek n° 29 is bijna verleden tijd voor dit jaar. Op één of andere manier heb ik mezelf er doorgeworsteld en een vernieuwde motivatie gevonden… ain’t that fresh! Anyway, dit weekend kunnen we eindelijk (al is eigenlijk beter op zijn plaats) beginnen aan de inrichting van ons appartement. Maar aangezien het morgen nationale feestdag is zullen we morgen niet al te veel kunnen gaan shoppen. Maar een beetje brainstormen kan nooit kwaad, kleurtjes kiezen, inrichting in ‘t koppeke visualiseren. Ik heb er zin in! Misschien eerst ook is wat lampekes hangen anders gaan we nooit ver geraken als we ‘s avonds aan het schilderen zijn…

in G33k , Lifelog

One Response to “TGIF”

  • Leuk zo een vooruitzichten. Laat jullie maar eens goed gaan op gebied van inspiratie opdoen.

Leave a Reply