18/7 2007

Vibez on the Net

3

Sinds ik begin deze week om één of andere buitenaardse reden al mijn bookmarks ben kwijtgespeeld in Firefux ben ik driftig op zoek gegaan naar een manier om overzichtelijk mijn bookmarks online te storen: eerste optie was del.icio.us maar daar vond ik de lay-out gewoon afschuwelijk van en eigenlijk ook niet praktisch en verder te weinig mogelijkheden. iGoogle dan nog eens verder uitgeprobeerd, in feite gebruikte ik die al half & half maar je kan er veel te weinig customizen en als je veel content hebt is scrollen en vaste waarde… en scrollen, dat doen we niet graag… nah! Plots herinnerde ik me dat ik vroeger nog eens NetVibes had geprobeerd, snel even mijn account opgezocht en ingelogged…

En het heeft nét dat tikkeltje meer dan al die andere: Volledig lay out gewijs te customizen, overzichtelijk, noties maken, reminders, eenvoudige rss inserts, een hele resem widgets, del.icio.us (nu wel met mooie lay out),mail-account, volledig webpages, html inserts…
Go check it out!

in G33k , Lifelog

3 Responses to “Vibez on the Net”

 • ‘k Heb daar ook eens meegespeeld maar is momenteel een beetje op de achtergrond geraakt.

 • Mirthe said

  Ziet er goed uit!
  Ik ga dat ook eens proberen :) Ik ben mijn Google Reader een beetje beu :)

 • Yves Ferket
  Twitter: nodesktophero
  said

  gebruik foxmarks add-on…simpel toch

Leave a Reply