15/7 2007

Food ‘n Fresh Friday

0

Need to spice up your life? It ain’t that difficult… Vrijdag gaan eten in Mai Thai op de Vlasmarkt. "Damn, that was hot" en dan hebben ze ons nog verteld (wijsgemaakt) dat het nog in de buurt kwam van hoe het traditioneel bereid wordt. Anyway, ik moet in elk geval een week mijn tanden niet meer poetsen want alle bacterieën in mijn mond zijn gewoon weggebrand. Daarna naar de Cappuccino Club op het eilandje geweet. Sinds het daar vernieuwd is was ik er niet meer geweest. Decor is enorm mooi gemaakt en het terras blijft één van de heerlijkste plekken in Antwerpen bij een zonnige avond, om nog maar te zwijgen van het uitzicht. Om na te tafelen eerst wat cappuccino’s besteld… maar dat was gewoon warm water met per ongeluk wat koffie in gemorst… Als u keet "Cappuccino Club" noemt moogt ge op zijn minst toch nen dijk van ne koffie serveren hé. Maar ‘t lag blijkbaar aan het feit dat de koffiemachine de geest had gegeven op de eerste warme dag sinds eeuwen. Dan maar op de mojito overgeschakeld en die was gewoon lekker… grrraaaauw!

in Lifelog

Leave a Reply