12/7 2007

Khem wa veur

2

Een kaakbeengewrichtsontsteking… een watte? Een kaakbeengewrichtsontsteking meneer…! Nen dikke vette grote What the Fuck denk ik dan zo! Waarschijnlijk van het tandenknarsen ‘s nachts! Ik word dus de laatste tijd wakker met een ontzettend pijnlijke kaak en kan amper mijne mond opedoen om nog maar te zwijgen van eten. Anyway niks aan te doen. Nu moet ik dus met mijn smoelwerk naar de kinesist om mijn kaak te laten masseren of kraken, whatever… Maakt da mee!

emoticon
in Lifelog

2 Responses to “Khem wa veur”

 • Mieke said

  Awel, ben ik blij dat te lezen… Begrijp me niet verkeerd, ik heb enorm met je te doen… Maar had dus ‘n jaar geleden ‘tzelfde veur en dacht ook gelijk: WHAT the F*CK?!

  Maar goed, ik voel me dus vanaf nu niet meer alleen op de wereld. Die kinesist heb ik dus heel snel achter wegen gelaten, dat is zo’n belachelijk zicht!

  Laat me weten als je nog rare medische klachten hebt he, kunnen we ervaringen delen :)

 • Renegade said

  Als een ‘toek oep a mëulle’ kan helpen …
  Laat mr iets weten

Leave a Reply