11/7 2007

ZVA: Raaklijnen

2

Gisteren verrast door the misses met een bezoekje aan het Circus van de Zomer van Antwerpen, daar kan je mij altijd blij met maken! Raaklijnen was het spectakel op de boterham. Veel volk stond aldaar aan te schijven schuiven. De voorstelling op zich was de moeite, de eerste 20 minuten toch, daarna begon ik mij een beetje te vervelen. Ze deden vele herhalingen op eenzelfde beweging/thema… En af en toe een dieptepunt waarbij één van de artiesten er ongeveer een kwartier over deed om ne paal op te klimmen.. ja dan ligt ge dus te pitten hé! Ik ben er van overtuigd dat het stuk voor stuk capabele artiesten zijn maar hun drang om een expressief, artistiek stuk te brengen was zo groot dat het geheel een beetje "te" was. Een mix tussen acrobatie en minimalistische expressie, een rare combinatie voor in een circus denk ik dan zo..  Maar toch aangenaam voor het oog op sommige momenten!

in Lifelog

2 Responses to “ZVA: Raaklijnen”

  • Renegade said

    ‘Veel volk stond aldaar aan te schijven’

    Wat moet ik me daar bij voorstellen????

  • Renegade said

    Tiens
    En is het niet ‘dieptepunt’ ipv ‘diepte punt’ :p

Leave a Reply