5/7 2007

Tattoo DONT’s

2

Tattoo’s, persoonlijk moet ik er geen op mijn lichaam hebben. In ‘t verleden daar wel eens over getwijfeld en in een zatte bui ook nog wel eens op zoek geweest naar nen tatoo-shop die open was, alle chance dat die gesloten waren. Enfin, der zijn mensen die gewoon het profiel hebben om een stijlvolle inktvlek te laten plaatsen maar der zijn grenzen. De volgende Mofo’s gaan dan ook nog eens politiek incorrect hun lichaam veruïneren: Osamake hier, Dolfke daar, Jezuske in de rook van de Twin Tower en deze ja… hopeloos!!
Ze zijn der allemaal wat over maar vooral die laatste die moet toch ergens ne zware kink in zijn kabel hebben zenne. En aan den blik in zijn ogen te zien is hij der zelf ook niet zo blij met… kan ook liggen aan het feit dat hij der zwaar aan hangt

in Opinion , Stuff

2 Responses to “Tattoo DONT’s”

  • Man man man – ik ben ook niet voor tattoo’s maar de deze slaan toch wel alles.

  • Mirthe said

    Ik heb plannen voor 4 kleine tattoo’s :) Maar echt kleine dingskes eh. Ik ga echt geen Hitler of Osama op mijn lichaam zetten, dat is er wel over.
    Over het algemeen ben ik wel voor tattoo’s, maar dan van die kleintjes. Zo’n lichaam dat helemaal vol staat, vind ik maar niets :)

Leave a Reply