3/7 2007

MovieSnacks

9

Gisteren zijn we in het laat snel naar de videotheek gefietst om nog twee filmkes binnen te smijten. En wat bleek, de film waar ik al twee maanden op zit te wachten was eindelijk binnen: "Pan’s Labyrinth". Ikke zo blij als een klein kind naar die film gekeken en hij vervulde echt elke verwachting die ik van die film had. Spanning, magie, drama, surreëel, prachtige special effects… ‘t Was echt de moeite om tot half twee voor de kijkbuis te blijven zitten… Hij heeft bijna mijn "all time favorite movie", Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain, van de troon gestoten! Maar enfin, nothing beats Amélie, laat ik dus zeggen dat ze een gedeelde eerste plaats hebben samen…

De trailer kan u hierzo bekijken en de officiële site dan weer hier! Hij is voorlopig nog moeilijk te vinden en enkel in het Spaans met Engelse ondertittels, maar dat deert niet. De Nederlandse versie komt ergens in september uit.

in Stuff

9 Responses to “MovieSnacks”

 • Ex-Roomie said

  Ist iets voor mij denkt ge ?
  :-)

 • Ex-Roomie said

  Of moet ik mij verwachten aan van diene
  “Lord of the Rings” – Bullshit ?

  Sorry, geen goesting / tijd om trailer te bekijken … ;-)

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Then you’ll never know! ;-)

 • 10y said

  ziet er mij ook wat lotr zever uit… zullen we den trailer op verlof is bekijken? verlof! hoe zalig klinkt da!! almost dude, almost zijn we weg!!

 • Ex-Roomie said

  Woehaa ! Saint-Jacut here we come !

 • Ex-Roomie said

  Jammer da de Niko thuis filmpkes blijft kijken btw … ;-)

 • mdr said

  Ik vertrouw op uw goede smaak :)

  Heb hem net besteld samen met L’Auberge Espagnol & Bin Jip

 • 10y said

  bin Jip: zalige film! echt mooi!
  maar het prentje doet me ineens wat denken aan Big Fish, en dat vond ik wel een prachtige film… dus misschien toch eens op ne lazy sunday de videotheek een bezoekje brengen…

 • mdr said

  Wel dipfico, je hebt me niet teleurgesteld :)
  Gisteren de film gezien en die is dik in orde. Donkere adult fantasy op hoog niveau.
  Had volgens mij ook wel wat raakvlakken met La vita è Bella one way or another.

Leave a Reply