1/7 2007

Tha weeked round up

0

Een gevuld en gevarieerd weekend achter de rug. Donderdagavond naar Spa vertrokken om gewoon eens een beetje te chillen en weg uit de stadsdrukte te zijn. Hotelletje vlak voor de Thermen van Spa geboekt. Het Hotel was de M.A.X… heerlijke sauna en hamam met een dakterras dat uitziet op het centrum van Spa: Sehr schön! ‘s Morgens een ongelofelijk uitgebreid ontbijt op bed laten brengen! Man ik ben nog nooit zo vrolijk uit mijn bed gesprongen om de deur open te doen… achter de deur stonden twee heerlijke plateau’s met een verrukkelijk ontbijt! Tegen de middag dan naar de thermen vertrokken, allé, gewoon met het liftje vanuit het hotel naar boven! Nu die thermen op zich is eigenlijk niet veel zaaks… gewoon een groot zwembad (binnen en buiten, dat wél) met warm water! Daar een uurje of twee rondgedobberd en dan hadden we het ook weer gezien. Ik word trouwens altijd mottig na nen tijd van zo een gesloten zwembad complex… te warm en te veel chloorlucht!

Tegen dat we daar buiten waren werd het ijd om verder te rijden naar Grandhan, waar we met 16 man en bungalow hadden gehuurd om de dag erna een huwelijk van twee vrienden te vieren… Leuke locatie om te trouwen daar in de Ardennen: kei gezellig kerkje en de locatie waar den trouw doorging was gewoonweg fantastisch!

in Lifelog

Leave a Reply