27/6 2007

On report: Iraq

0

Reportage van VBS.TV over hun reportage-verslag in Irak. Op zoek naar de enige Metal-band in het land waar feestjes met muziek verbannen zijn, muzikale expressie die niet godsdienstig is verboden is. En u dacht dat plankenkoorts in Europa al onoverkomelijk was.. try Baghdad for a change!

Naast een beetje info over de groep is het vooral een reportage over "The making of": onvoorstelbare verhalen en beelden. Alleen al het vliegen naar daar is een dangerous trick: Het vliegtuig kan niet onder de 9000 ft vliegen om niet door luchtafweergeschut beschoten te worden. Boven de luchthaven doet het vliegtuig een vrije val om toch buiten het luchtafweergeschut te blijven om de landing in te zetten… hilarisch en freaky story, cool footage… check it out!

in Stuff

Leave a Reply