25/6 2007

Tax on Wax

0

Aangezien "den belastingsbrief" volgende week binnen moet zijn en ik nog altijd geen exemplaar heb ontvangen begon ik mij toch lichtjes zorgen te maken. Ja ja vader,  zelfs ik kan mijn zorgen maken over papieren rommel. Dus ik vol goede moed via de prehistorische koperdraad naar de telefonische stek van de FGOV gebeld om te vragen wanneer dat ik mijn persoonlijk exemplaar in de bus mag verwachten. Wonder boven wonder wisten ze daar al waar ik woonde… das al ne vooruitgang in vergelijking met andere diensten! Anyhoe, ik dus mijn verhaal doen dat ik Nederland heb gewoond en verhuizen en Nederlands bedrijf en terug in België etc… Allemaal hebben ze mooi hun mening gegeven en dan tot de conclusie gekomen dat ik misschien toch maar bij een andere dienst moet wezen… wacht muziekje, excuses omdat het doorschakelen niet lukt, andere persoon, zelfde verhaal, andere oplossing, …. ik was precies Twister aan het spelen met al die diensten… Enfin, aangezien ik nog met meer vragen zit dan voorheen heb ik in mijn ogen nog twee opties:

  1. Ik vul geen belastingen in! S.E.R.I.E.U.S één van die mannen heeft dat echt gezegd dat ik niet in aanmerking kwam voor belastingen.
  2. Ik ga een Doe-Het-Zelf aanslagbiljet gaan halen en eens op bezoek gaan in de kantoren in Antwerpen voor tekst en uitleg.

Gans mijn lichaam staat hier uit administratie-antipathie optie 1 te schreeuwen maar omdat het al maandag namiddag is en mijn ratio ook uit zijn weekendroes ontwaakt, dan tochmaar braaf alles invullen en eens op consultatie gaan!

in Lifelog

Leave a Reply