22/6 2007

Over Socializing

5

Ik sta voor een praktisch probleempje tegenwoordig. Al die nieuwe networking en social sites beginnen een beetje uit de hand te lopen… krijg er gewoon geen overzicht meer over. Ondertussen ben ik te vinden op:

‘t Is allemaal heel leuk en fijn om te weten wat je vrienden doen en een beetje te connecten maar "Oh My God"… je moet er bijna een halve dag met bezig zijn om  dat een beetje te onderhouden. Ok, je moet een beetje "web-wise" blijven maar ‘t mag wel snel een eenvoudig zijn hé! Die tijd heb ik dus niet en wil ik er ook niet aan spenderen. Natuurlijk kan je ook zeggen, mister dipfco hou je er dan niet met bezig, maar dat is het ‘m net, ‘t is allemaal leuk om te ontdekken en wat met te spelen… it keeps you "up to date" en van die dingen.
Volgens mij moeten ze voor die "Networks" eens een applicatie ineenrammen die alles combineert. Als je Twitter update dat ook ineens LastFM – FaceBook – en weet ik veel wat allemaal nog geüpdate wordt. Daarnaast een handig overzichtje van de invites… etc! Het zou een beetje de Trillian van de Online Networks moeten worden. Uniforme networkingsite of applicatie aldus… of ben ik hier het warm water aan het uit vinden?

in G33k

5 Responses to “Over Socializing”

 • Ik had het er gisteren ook over in een postje.
  Maar betreffende 1 tool om al je social activities up te daten… Dan hou je je misschien beter bij 1 interactieve site? Alé ik weet het niet hoor. Waar kan ik je trouwens vinden op facebook? En heb je plazes al eens geprobeerd?

  :-)

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  :-D, ziet er ook weer cool uit maar ik blijf er ff af … :-)

 • Ex-Roomie said

  Je vergeet het belangrijkste : Op het Pré-Soirée netwerk ben je ook te vinden … :-p

 • Is inderdaad dikke shit al die netwerken. Probleem is dat er geen standaard profiel transfer protocol bestaat zoals er http is. Zo’n protocol dat door het W3C wordt beheerd ipv elk bedrijf met zijn eigen versie daarvan. Ofzo :-)

 • Nu uiteindelijk zou het niet moeilijk moeten zijn om die extra social features bij te houden bij OpenID veronderstel ik !
  Dat zou dus al een enorme verbetering zijn…

  In ieder geval Dipfico moet ik zeggen dat je groot gelijk hebt, ook ik probeer me maar enkel te beperken bij 2 echt te onderhouden en de andere test ik eens uit als er een hype te voelen is op het net.

Leave a Reply