19/6 2007

Rescue Me, BoB!

3

Als ge nu eens over vijgen na pasen spreekt dan is dit daar een perfect voorbeeld van. Wij hebben dus de laatste weken sporadisch eens een aflevering van Band of Brothers gehuurd en daar met volle teugen van genoten… die serie is ondertussen al 6 jaar oud! I’m a sucker for World War II! Dat komt een beetje door het feit van toen ik moest studeren voor mijn examens in het Middelbaar en Hoge School, ik alles las en absorbeerde behalve mijn cursussen. En meestal begon ik dan in het overgrote aanbod aan geschiedkundige boeken bij ons thuis te lezen: van de Grieken tot de Moderne tijd met als mijn absolute favoriet Word fuckin’ War II! Uren, dagen, nachten heb ik daar over gelezen! Enfin, ik ben aan het uitwijden… Van Band of Brothers hebben we dus alle twaalf afleveringen gezien en het is tot nu toe de beste serie die ik achter de kiezen heb.

Een andere serie die we toevallig eens zijn tegengekomen op een maandag avond is "Rescue Me" maar helaas las ik via Arktifarkt dat deze reeks dus ook ten einde is… ff is kijken waar ik de DVD’s eventueel kan vinden. Ok, Bob en Rescue Me liggen ver uiteen qua genre, de één is volledig testosteron en de andere gaat in volle overtuiging de oestrogenische kant op, but hey: diversiteit blijft troef zeg ik dan maar!

in Lifelog , Stuff

3 Responses to “Rescue Me, BoB!”

 • 10y said

  wanneer gaan jullie stoppen met film zien en terug zoals leuke mensen buitenkomen??? hehehe ;-)

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Whenever we feel like it! :-)

 • Ex-Roomie said

  Kom kom 10y, laat de Lovebirds eens met rust !
  Moest mijn wagen even onbetrouwbaar zijn als die van Dipfico,
  ik zou ook nie verder komen dan de lokale videotheek of chinees …
  ;-)

Leave a Reply