11/6 2007

The saga continues…

6

Der valt niet veel meer te vertellen… alleen dat diene kut Renault het wéér heeft laten afweten op de E19 terwijl ik vlotjes aan het rijden was. Ik heb even getwijfeld om dat ding ter plaatste ritueel te verbranden maar ik heb me nog net kunnen bedenken. Kwestie van jullie wat file-leed te besparen…! Rotding laten depaneren en ik wil hem nooit meer zien!
Upside of the story: Ik stond nog geen twee minuten stil of der stopte één of andere Zuiderling om te vragen of ik hulp nodig had of hij me ergens naar toe moest brengen.  Zéér sympathiek van dien typ!

in Lifelog

6 Responses to “The saga continues…”

 • Die zuiderling zal blij geweest zijn dat CD&V gewonnen heeft zeker? ;)

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Ja da zei hij ook! :-)

 • Fluppe said

  Oepfroemelen und wegkatapultieren !! Of gewoon uw twee pollen kussen dat het ne firmawagen is ;-)

 • Renegade said

  Fransen brol
  Vraagt iets anders

 • Micheke said

  Omg, ge kunt er een soapstory van maken. Het leven zoals het is ;)
  Mss moete hem wa EPO geven :p

 • 10y said

  spijtig dat het geen zuiderSE was…

Leave a Reply