9/6 2007

Boetes enzo

0

Boetes, daar wil ik het nu zo eens een beetje over hebben. Gisteren avond heb ik het tiende exemplaar in ontvangst mogen nemen: deze keer was het een parkeerboete… Snelheidsboetes daar kan ik met leven, das gewoon eigen schuld. Als ik te rap rij en ze snappen me dan moet je maar op de blaren zitten maar parkeerboetes, breek me de bek niet open aub. Wonende in Antwerpen, wat al ongeveer 4 jaar een open werf is, wordt het tegenwoordig onmogelijk om nog een parkeer plekje te vinden. Ook met bewonerskaat sparen je ze niet als je maar 1 metertje verkeerd staat. Ze beginnen al met een hele straat of zelfs wijk hermetisch vol te zetten met borden voor parkeerverbod EEN MAAND voor dat ze aan de klus beginnen. En dan begint het dagelijkse spelletje om een legaal plekje te bemachtigen. En dan heb je zo van die PSEUDO FLIKKEN van de parkeerwacht, die waarschijnlijk hun quota moeten halen en vlotjes met de pen rotpapiertjes onder de ruitenwisser proppen.  Anywazzz, als ik nog zo een briefje van die Mofo’s onder mijn ruitenwisser vind, dan dan dan … weet ik veel!
Ook nog gisterenavond op weg naar Capital door 2 flikken Under Cover op een klein akkefietje betrapt. Om een parkeerplaatsje te hebben was ik 10 meter tegen de richting in gereden. Nog geen 2 seconden na ik geparkeerd was stond er een Opel Astra met blauwe zwaailichten achter me! Enfin, ze vroegen of ik wel wist wat ik deed. Euh, ikke ff van krommenaas gebaard, maar dan toch maar mijn fout toegegeven. Slecht argument van die flik: "Stel u voor dat er hier ne kleine aan het spelen was en ik tegen de richtng reed." Ik dacht bij mezelf als er ne kleine om twee uur ‘s nachts op straat aan ‘t spelen is dan zouden die flikken beter eens met die ouders gaan praten dan mij te ambeteren. Anyway, ik heb maar wijselijk mijnen mond gehouden en braaf  van "Ja Meneer " en "Nee Meneer" gedaan. De vrouwelijke agent had al gezegd dat ze het er voor deze keer bij gingen laten. Die vent wou nog ff stoer doen en zei: "We noteren u nummerplaat en als ge niks hoort binnen 15 dagen van ons dan hedde chance". Ik heb ze niks zien opschrijven…

in Lifelog

Leave a Reply