8/6 2007

10 Juni Voté raté

4

Net zoals vorig jaar sta ik wéér niet voor het "politieke keuzeprobleem". Aangezien ik nog steeds niet officieel ergens ingeschreven sta moet ik dus niet gaan stemmen, aldus het Antwerpse districthuis. Ik zal me eens goed omdraaien in mijn bedje als jullie allemaal staan aan te schuiven. Trouwens ik zou begot niet weten waar ik op moet stemmen. Volgens de "stemtest" zou ik op de PVDA of op de NVA moeten stemmen… NAAAAH!

Voor diegenen die het ook niet weten: http://www.ikstemrood.be/

in Lifelog

4 Responses to “10 Juni Voté raté”

 • Nergens ingeschreven? Je bent toch geen landloper beste dipfico?

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Neen, niet echt! Maar ik moet nog bevestigen dat ik wel degelijk ergens woon: druk schema, weinig tijd voor administratieve rompslomp! En ik ben daar sowieso al niet sterk in ;-)

 • 10y said

  jeej, dan kan jij mee gaan tango’en opt mechelseplein zondag!!! olééé leve de landlopers ;-)

 • thinblueduke said

  PVDA of N-VA? Jij overspant via 1 test het hele politieke spectrum. Respect! :)

Leave a Reply