7/6 2007

Seaside Stuff

0

‘t Is me niet gegund blijkbaar om zorgeloos rond te cruisen. Gisteren op weg naar de zee ff gestopt aan ne parking om wat vocht in te slaan en ook een beetje te lossen. We stappen terug in mijnen auto en da spel geeft gene kik, nougabollen… Na wat pruts en duw werk tot de conclusie gekomen dat we het niet konden fixen. Mijn, ondertussen goede, vrienden van de VTB VAB dan maar gebeld. Gemiddelde wachttijd was een uur maar na 10 minuten komt er al ne vrolijke Westvlaming aangereden om ons te depaneren. ‘t Eerste wattem zei toen hij instapte was: ‘Oesje, a roo lampeke’, ‘dad é ni hoed‘! Mijn moed was ondertussen al door mijn schoenen naar de kern van de aarde gezonken. Enfin, om een lang verhaal kort te maken… dien braven tiep heeft gewoon de batterij losgekoppeld, 10 minten gewacht en weer aangekoppeld en daarna waren alle problemen naar het walhalla! Whatever, ‘t is gefixed! Nog eens nen dikke merci aan dien brave vrolijke mens!
Voor de rest was’t heel relax aan de zee, lekker gegeten, even op de pier in Nieuwpoort gaan uitwaaien en dan gaan slapen. Wat wel weird was: De wind raasde echt over de hele kust maar ergens halverwege op die pier was er gewoon 2 vierkante meter waar er geen zuchtje wind was. Ik kon mijn aansteker zonder problemen laten branden. Deed je een stap opzij dan werd je bijna weggeblazen! Weird Weird… ik hoor nog steeds het x-files tunetje!

in Lifelog

Leave a Reply