6/6 2007

Bad mood ahead

0

Ik weet niet hoe het komt maar ik ben de laatste 2 dagen echt met het verkeerde been uit bed gestapt! Met andere woorden het duurt tot tegen de middag voor ik maar één vriendelijk woord over mijn lippen krijg. Der staan een paar mensen op de exceptionlist maar dat zijn er niet veel. Nochthans heerlijk geslapen en normaal spring ik dan fröhlich aus bed und ben beregefocussed om op een zo kort mogelijke tijd alles te fixen. Maar dat liep dus een beetje fout gisteren en vandaag, ik sta een beetje doelloos te draaien en loop overal tegen… misschien dat die pintjes van gisteren der voor iets tussen zitten… Anywayzzz, dus als ge mij tegenkomt de volgende dagen en ik druk uwe kop spontaan plat tegen de muur… trek het u niet aan ‘t is niet persoonlijk!

Update: Feeling much better… hier en daar manifesteert er zich weer een vage glimlach op mijn gezicht!

in Lifelog

Leave a Reply